Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیر پروژه حفر نخستین چاه‌های آب ژرف کشور در استان سیستان و بلوچستان آخرین جزئیات و نتایج حاصل از حفاری را تشریح کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زابل، مدیر پروژه حفر نخستین چاه‌های آب ژرف کشور در استان سیستان و بلوچستان آخرین جزئیات و نتایج حاصل از حفاری را تشریح کرد؛ پروژه‌ای که تاکنون اخبار ضد و نقیض متعددی از آن منتشر شده اما حالا سخنان مدیر پروژه از امیدبخش بودن پروژه حکایت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسمی بر این شد که حقمان را دست‌بالا از این کشور بگیریم ازاین‌رو اجرای چاه سوم مصوب شد.

هیئت دولت مردادماه 96 اعتبار 25 میلیارد تومانی برای حفر نخستین چاه آب ژرف کشور در زابل آن هم به‌صورت مطالعاتی مصوب کرد و در نهایت این پروژه که به‌صورت مشترک توسط وزارت نیرو و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دنبال می‌شد، اسفندماه 96 با انتخاب شرکت "پدکس" زیرمجموعه بنیاد مستضعفان به‌عنوان پیمانکار آغاز شد و در ادامه این چاه اواسط سال 97 در عمق بیش از دوهزارمتری زمین به آب رسید و موضوع رسانه‌ای شد.

پس از انتشار این خبر امیدها در دل مردم سیستان و بلوچستان به‌ویژه مردم پنج شهرستان سیستان که در بیش از 20 سال اخیر با بحران جدی در زمینه خشکسالی و وقوع طوفان و ریزگرد دست و پنجه نرم می‌کردند، زنده شد؛ اما عدم انتشار جزئیات موجب نگرانی مردم شد.

مخالفان برداشت "آب ژرف" در کشور چه کسانی هستند؟!/ لزوم پاکسازی حوزه آب از نفوذ مافیاوزیر نیرو: استفاده از آب ژرف هنوز در مرحله مطالعه است/ به دنبال همکاری‌های منطقه‌ای در آب هستیمسازمان زمین‌شناسی با استحصال آب ژرف مخالف است

محمدجواد بلورچی اظهار داشت: نخستین چاه ژرف کشور تحت عنوان چاه «سیستان یک» در منطقه «شهر سوخته» شهرستان زابل در سه مرحله تا سه هزار متر حفاری شد که به منابع آبی خوبی رسید و آب حاصل از چاه آزمایش شد که نشان داد سن آب آن نسبت به خیلی از آبخوان‌های کشور کمتر است.

مدیر پروژه آب ژرف ادامه داد: آب این چاه که از حدود 800 تا 3000 متری ستون آب دارد از لحاظ مواد رادیواکتیویته هیچگونه آلودگی نداشته، فاقد فلزات سنگین و آرتزین(خودجوش) بود؛ نام این آبخوان وسیع را که دارای حجم بسیار زیادی آب است «آبخوان آرتزین زابل» گذاشتیم.

وی با تاکید بر اینکه نتایج حاصل از حفاری نشان می‌دهد منابع آب ژرف موجود در منطقه برای تامین آب سیستان کافی است، گفت: در ادامه برای شناسایی دقیق‌تر منابع آب ژرف منطقه چاه «سیستان دو» به عمق 1881 متر حفر شد که موفق شدیم از این چاه آرتزین تا 6 هزار و 500 مترمکعب در روز تولید آب داشته باشیم.

مدیر پروژه آب ژرف تصریح کرد: منبع آب این چاه به نحوی است که وقتی پمپ آن را خاموش می‌کنیم مجدد پس از سه روز آب آن جایگزین و آرتزین می‌شود که نشان می‌دهد آبخوان آن بسیار قوی و تجدیدپذیر است.

وی خاطرنشان کرد: چاه شماره سه نیز در ادامه پروژه در منطقه «ادیمی» شهرستان نیمروز در حال حاضر در حال حفاری است که قرار است در دو حفره اول با لوله‌های 20 اینچ تا عمق 610 متری و در ادامه با لوله‌های 13 و سه هشتم تا دو هزار متری حفاری و یک عمق درون‌چاهی بسیار قوی در آن محل نصب شود که امیدواریم آب حاصل از آن بیشتر و با کیفیت‌تر آب دو چاه قبلی باشد.

انتهای پیام/392/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان بحران گرد و غبار در سیستان سیستان و بلوچستان بحران گرد و غبار در سیستان نخستین چاه مدیر پروژه ژرف کشور آب ژرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۷۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید منتخب مردم قزوین- البرز و آبیک از جاده الموت- تنکابن

به گزارش خبرنگار مهر، سالار آبنوش صبح چهارشنبه با حضور در منطقه الموت شرقی از نزدیک از روند اجرای پروژه راه قزوین- الموت – تنکابن بازدید کرد.

مسائل مرتبط با ایمن سازی این جاده، تأمین مالی، موضوعات محیط زیستی و همچنین نیازها و درخواست‌های مردم منطقه در حاشیه این پروژه از جمله موضوعات عنوان شده در این نشست‌ها بود.

بازدید از تونل‌های احداث شده، اطلاع از روند احداث تونل‌های باقی مانده در فاز بعدی پروژه و بررسی استحکامات ایجاد شده نیز از دیگر برنامه‌های بازدید منتخب مردم قزوین، البرز و آبیک بود.

آبنوش با بیان اینکه وجه تمایز این محور با جاده‌های قدیمی، ایمنی و امنیت آن است، بر لزوم توجه به این اصل تاکید کرد و افزود: لازم است تا با بررسی موانع و مشکلات در مسیر احداث این پروژه، در ساخت این محور تسریع بخشید.

منتخب مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی ضمن استماع صحبت‌های مسئولان شهری الموت شرقی، رسیدگی به وضعیت آب شرب مردم، بهسازی جاده‌ها و محورهای مواصلاتی قدیمی، انجام کار مطالعاتی و بررسی همه جانبه پروژه‌های اقتصادی و خدماتی در این منطقه و نیازسنجی مردم تاکید کرد.

کد خبر 6100110

دیگر خبرها

  • پروژه تأمین آب اضطراری سیستان و بلوچستان الگویی کشوری است
  • استاندار: طرح تامین آب اضطراری سیستان و بلوچستان یک طرح الگو برای کشور
  • نباید در فرآیند مهاجرت مردم به روستا خلل وارد کنیم
  • نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟
  • دغدغه اصلی‌ام وضعیت اقتصاد و معیشت مردم است
  • بازدید منتخب مردم قزوین- البرز و آبیک از جاده الموت- تنکابن
  • جیش‌الظلم به سفره مردم بلوچ شلیک می‌کند
  • بررسی از پروژه تأمین‌کننده آب آشامیدنی منطقه جنوب استان در سمیرم
  • اتمام مرحله اجرای نقشه مسیر فیبرنوری در شهرکرد
  • اتمام اجرای طراحی طرح فیبرنوری در شهرکرد