Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از فیلم اِسکول ریجکتس، کنتراست نارنجی و آبی جزو جدا ناپذیری از فیلم‌ها در اوایل قرن بیست و یکم است.

در حدود دهه گذشته، استفاده از دو رنگ نارنجی و آبی در کنار هم به شدت محبوب شد. این نوع کنتراست رنگ در پوستر فیلم‌ها و روی صفحه نمایش مورد توجه عموم قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این وجود گسترش این ترکیب رنگ و هدف آن، چیزی بیش از یک روند تصویری گذراست.

دلیل استفاده از دو رنگ متقابل در کنار هم چیست؟

استفاده از رنگ نارنجی و آبی، به دلیل تئوری رنگی آن، محبوب و مورد پسند است. در واقع رنگ‌هایی که در چرخه رنگ طرف مقابل همدیگر قرار می‌گیرند، با هم هماهنگ هستند. آن‌ها یکدیگر را به گونه‌ای برجسته می‌کنند که از نظر بصری چشمگیر باشد.

به علاوه، کنتراست مزیت بزرگ عکسبرداری به صورت سیاه و سفید است. طراحی فیلم بر اساس رنگ‌های مقابل هم در چرخه رنگ، برای یک هدف فنی مشابه به کار می‌رود. این تعریف، در یک کلمه مفهوم عمق یا به گونه‌ای دیگر، درام را توصیف می کند.

این نوع هماهنگی رنگ، عمیق‌تر و فراتر از هماهنگی دو رنگ مقابل هم از چرخه رنگ است. همانطور که در ویدئوی زیر مشاهده می‌کنید، طراحی هنری دو رنگ فقط از نظر فنی سودمند نیست؛ بلکه این نوع رنگ بندی، بخش قابل توجهی از چگونگی روایت فیلم‌ها را در نظر می‌گیرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دلیل دیگر محبوبیت استفاده از دو طیف رنگ نارنجی آبی در کنار هم، این است که به تشخیص چهره‌های بازیگران روی صفحه کمک می‌کند. زیرا رنگ پوست انسان در جایی از طیف رنگ نارنجی قرار می‌گیرد.

منبع: filmschoolrejects

بیشتر بخوانید:

از جسد قاتل در کویت تا درختان آدمکش در نیویورک/ عجیب‌ترین شخصیت‌های شرور در سینما را بشناسید ترسناک‌ترین فیلم‌های سینمای ژاپن بهترین فیلم‌ها درباره سامورایی‌ها

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فیلم های سینمایی سینمای هالیوود رنگ نارنجی فیلم ها دو رنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۶۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی پرکاربردترین انواع پمپ هیدرولیک در صنایع

پمپ هیدرولیک از قطعات مهمی است که در تجهیزات و ابزار آلات صنعتی کاربرد زیادی دارد. این نوع پمپ با کمک اجزاء مکانیکی سیالات مختلف را پمپاژ کرده و به سیستم‌های هیدرولیکی هدایت می‌کند. پمپ هیدرولیکی به صورت متنوع تولید می‌شود. پمپ‌های پیستونی،ماشین آلات راهسازی، پریستالتیک، پلانجری، پره‌ای و پیستونی از پرکاربرد‌ترین پمپ‌ها در صنایع هستند که ویژگی‌ها و کاربرد‌های زیادی دارند. پمپ‌های هیدرولیکی در ابزار آلات راهسازی، دارویی، پزشکی، شیشه سازی، فولاد سازی و... به کار می‌روند. در این مقاله ویژگی‌ها، مزایا و کاربرد‌های انواع پمپ‌ها را بررسی خواهیم کرد.

پمپ هیدرولیک چیست؟

پمپ هیدرولیک یکی از قطعات مهم دستگاه‌های هیدرولیک است که سیالات مختلف را در آن‌ها به جریان می‌اندازد. پمپ با مایعاتی مانند آب، روغن، سوخت و مواد شیمایی کار می‌کند. این قطعه با بهره گیری از قطعات مختلف خود نیروی مکانیکی را توسط موتور دستگاه تأمین می‌کند. سپس این نیرو را برای جریان انداختن سیالات به کار می‌گیرد. در نتیجه‌ی فعالیت پمپ هیدرولیکی فشار اتمسفر در اثر خلاء ایجاد می‌شود.

در نهایت عملکرد اجزاء مکانیکی پمپ، مایع به سمت مجرای ورودی آن حرکت می‌کند و در ادامه به طرف بخش هیدرولیکی دستگاه هدایت می‌شود. پمپ هیدرولیکی تنوع بالایی دارد و در صنایع مختلف متناسب با ساختمان، تحمل فشار، میزان دبی و توان خود به کار می‌رود. برخی پمپ‌ها به علت ویژگی‌های خاصی که دارند در صنایع بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرند و میزان تقاضای آن‌ها نیز بالا می‌باشد.

انواع پمپ هیدرولیک پمپ هیدرولیک پیستونی

پمپ پیستونی یکی از انواع پمپ هیدرولیک است که دارای ویژگی‌های خاصی می‌باشد. این پمپ از بدنه‌ی قوی و مستحکم تولید می‌شود و ساختمان پیچیده‌ای دارد. ساختار منحصر به فرد پمپ پیستونی مزیت‌های زیادی را برای آن ایجاد می‌کند. این پمپ کیفیت عملکرد بالایی دارد و وظایف خود را با قدرت بالایی به انجام می‌رساند. ساختمان پیچیده و کیفیت عمل بالا پمپ پیستونی را به گران‌ترین نوع پمپ هیدرولیکی تبدیل کرده‌اند.

قیمت پمپ هیدرولیک پیستونی در مقایسه با انواع پمپ‌ها بالاتر می‌باشد. شیوه‌ی عملکرد پمپ پیستونی مانند پمپ‌های رفت و برگشتی است که تنها از نظر تعداد پیستون ‌ و سیلندرها با آن‌ها تفاوت دارد. این پمپ با چرخش پیستون‌ها به طور رفت و برگشتی روغن را به سمت سیلندر می‌کشاند و سپس به کل سیستم هدایت می‌کند. پمپ‌های پیستونی در انواع قدرتی، محوری، لیفت یا بالابر و شعاعی در دسترس هستند. این پمپ‌ها گرچه از لحاظ طراحی ساختمان مقداری متفاوت می‌باشند اما تقریباً عملکرد یکسانی دارند.

پمپ‌های هیدرولیک پیستونی در صنایع مختلف کاربرد‌های زیادی دارند از جمله اینکه در پمپاژ مواد شیمیایی و سوختی به کار می‌روند. رایج‌ترین کاربرد‌های این پمپ شامل موارد زیر می‌باشند:

این پمپ‌ها در برش شیشه، فلزات، سنگ و اشیاء مشابه استفاده می‌شوند. پمپ پیستونی در صنایع لوله سازی، دستگاه‌های بازیافتی و ساخت کاغذ قابل استفاده است. در شستشوی تجهیزات و دستگاه‌های صنعتی به کار می‌رود. این پمپ برای از بین بردن زنگ آهن، رسوبات و چربی‌ها استفاده می‌شود. پمپ پیستونی در انتقال سیالات غلیظ صنایع مختلف کاربرد دارد. این پمپ‌ها در شستشوهای صنعتی به کار می‌روند. مزایای پمپ هیدرولیک پیستونی

پمپ هیدرولیک پیستونی به علت مزایای خاصی که دارد توسط صنایع مختلف بیشتر تقاضا می‌شود. این پمپ جریان را حین عملکرد خود به طور دقیق تنظیم و کنترل می‌کند. همچنین در صورت نیاز قدرت آن بدون تغییر قابل تنظیم می‌باشد. پمپ هیدرولیک پیستونی از پمپ‌هایی است که مایعات با گرانروی زیاد را پمپاژ می‌کند که این مزایا در پمپ‌های کمتری به چشم می‌خورد. پس از تهیه‌ی پمپ پیستونی می‌توانید آن را در فشار‌های مختلف به کار ببرید. این پمپ مایعات حاوی مواد ساینده و ذرات جامد را پمپاژ می‌کند و در صنایع متناسب به کار گرفته می‌شود.

پمپ پره‌ای هیدرولیک

پمپ پره‌ای هیدرولیک یکی دیگر از پرکاربردترین انواع پمپ هیدرولیک است که دارای دو نوع نامتعادل و متعادل می‌باشد. در نوع متعادل این پمپ‌ها دبی خروجی را نمی‌توان تغییر داد. در برخی انواع پمپ‌های پره‌ای با جابجایی رینگ موجود در کارتریج دبی را تغییر می‌دهند. این پمپ‌ها اندازه‌ی نسبتاً کوچکی دارند و فضای کمتری را می‌گیرند؛ بنابراین برای محیط‌های کوچک مناسب هستند. قیمت پمپ پره‌ای در مقایسه با پمپ‌های دیگر مناسب‌تر است.

اساس عملکرد پمپ‌های پره‌ای تیغه‌های درون کارتریج است که با باز شدن و در اثر نیروی گریز از مرکز سیالات را می‌مکند. سپس مایعات به سمت خروجی هدایت می‌شوند. گریز از مرکز پمپ پره‌ای به صورت مکانیزمی و دستی قابل تنظیم بوده و فشار آن نیز قابلیت کنترل دارد. پره‌ها یا تیغه‌ها با سرعت بالایی در پمپ کار می‌کنند از این جهت پمپ پره‌ای بازدهی بالایی دارد. تحمل فشار پره‌ها به جنس آن‌ها وابسته است که به طور معمول از چدن و کارتریج ساخته می‌شوند.

پمپ‌های پره‌ای هیدرولیک در صنایع مختلف کاربرد‌های زیادی دارند در ادامه به رایج‌‌ترین آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

این پمپ در صنعت فولاد بیشتر استفاده می‌شود و در ساخت شمش‌های فولادی، دستگاه‌های پرس فشار متوسط و پایین، صفحات و ورق فولادی و میلگرد به کار می‌رود. پمپ پره‌ای در دستگاه‌های پلاستیک سازی قابل استفاده است. این پمپ‌ها در ساخت آلومینیوم کاربرد دارند. در سیستم‌های هیدرولیک مختلف استفاده می‌شوند. مزایای پمپ پره‌ای هیدرولیک

پمپ پره‌ای هیدرولیک مزیت‌های بالایی دارد، این پمپ در هنگام عملکرد صدای کمتری تولید می‌کند. تعمیر آن به آسانی انجام می‌گیرد و در صورت خراب شدن با هزینه‌ی متوسطی قسمت‌های مختلف پمپ قابل تعمیر می‌باشند. پمپ پره‌ای در صنایع مختلفی برای تجهیزات دارای فشار متوسط مناسب است و در آن‌ها اهمیت بالایی دارد.

پمپ دنده‌ای هیدرولیک

پمپ دنده‌ای هیدرولیک دارای یک یا دو دنده است که با چرخش آن‌ها وظیفه‌ی خود را به انجام می‌رساند. سیال با چرخش دنده‌ها و پوسته‌ی پمپ از بین آن‌ها حرکت می‌کند و سپس به داخل سیستم هیدرولیکی هدایت می‌شود. این پمپ‌ها به طور کلی از راندمان کاری و کیفیت عملکرد بالایی برخوردار هستند. پمپ‌های دنده‌ای در انواع دنده خارجی و داخلی تولید می‌شوند که از ویژگی‌ها و طراحی ساختمان خاصی برخوردار هستند.

اگر قصد خرید این پمپ را دارید بهتر است بدانید که قیمت پمپ دنده‌ای هیدرولیک نسبت به نوع پیستونی مناسب‌تر است. پمپ دنده‌ای داخلی در مقایسه با نوع خارجی مقداری گران‌تر می‌باشد. پمپ دنده خارجی به علت ساختمان ساده‌ای که دارد ارزان‌تر است. این پمپ‌ها محبوب‌تر هستند و در صنایع زیادی استفاده می‌شوند.

پمپ دنده داخلی راندمان کاری بالایی دارد و می‌تواند در فشار‌های بالا کار کند. این پمپ معمولاً با هدف روغن کاری در فشار‌های کمتر استفاده می‌شود. پمپ‌های دنده داخلی از آلومینیوم و یا فولاد ساخته می‌شوند. پمپ‌های دنده داخلی و خارجی را می‌توان در لیتراژ‌های مختلف کوپل کرد. هر دو پمپ در طبقات ۲ الی ۵ قابل کوپل شدن هستند. پمپ دنده داخلی در هنگام عملکرد صدای کمتری تولید می‌کند. استهلاک پایینی دارد و افت دبی آن کمتر است.

چرخ دنده‌های پمپ خارجی دارای دو دنده‌‌ی فولادی می‌باشند که راندمان کاری بالایی را در سیستم ایجاد می‌کنند. بدنه‌ی آن‌ها چدنی و آلومینیومی است. پمپ دنده خارجی فعالیت خود را در فشار‌های متوسط انجام می‌دهد و تحمل فشار بالا را ندارد. این پمپ هنگام عملکرد سر و صدای زیادی ایجاد می‌کند. در این چرخ دنده‌ها دوران یک دنده با نیروی محرک تأمین می‌شود و دنده‌ی دیگر به واسطه‌ی آن می‌چرخد.

کاربرد‌های پمپ هیدرولیک دنده‌ای

پمپ‌های هیدرولیک دنده‌ای داخلی و خارجی در صنایع مختلف کاربرد‌های بالایی دارند:

پمپ دنده‌ای خارجی در پمپاژ ترکیبات شیمیایی استفاده می‌شود. در انواع روغن کاری‌های صنعتی قابل استفاده است. پمپ دنده خارجی در جابجایی سیالات دارای حجم کمتر کاربرد زیادی دارد. همچنین برای به جریان انداختن سیالات در صنایع مختلف استفاده می‌شود. پمپ دنده‌ای داخلی برای پمپاژ روغن، شکلات، حلال‌ها و انواع سیالات مختلف استفاده می‌شود. این پمپ قابلیت انتقال سیال‌های ویسکوزیته‌ی بالا و پایین را دارد. در تجهیزات راه سازی قابل استفاده است. پمپ دنده خارجی در روغن کاری دستگاه‌های صنعتی استفاده می‌شود. همچنین در انتقال پلیمر‌ها و رزین‌ها کاربرد بالایی دارد. مزایای پمپ هیدرولیک دنده‌ای

پمپ‌های دنده‌ای قدرت مکش بالاتری دارند و راندمان کاری آن‌ها نسبت به پمپ پره‌ای بالاتر است. این پمپ‌ها برای به جریان انداختن سیالات دارای ویسکوزیته‌ی بالا بسیار مناسب هستند. پمپ‌های دنده‌ای به آسانی قابل تعمیر می‌باشند و به هزینه‌ی چندانی نیاز ندارند. پمپ دنده خارجی عملکرد بهتری دارد و هنگام فعالیت فشار کمتری به شفت آن وارد می‌شود که این ویژگی در افزایش طول عمر پمپ تأثیر می‌گذارد. پمپ‌های دنده داخلی قابلیت این را دارند که برای مدت کوتاهی بدون مایع و به طور خشک کار کنند.

پمپ هیدرولیک ماشین آلات راهسازی

پمپ هیدرولیک ماشین آلات راهسازی وظیفه‌ی به جریان انداختن سیالات را در ابزار آلات راهسازیبر عهده دارد. حرکت موتور در ماشین آلات راهسازی نیرو را به پمپ منتقل می‌سازد و سبب انتقال جریان با لیتر مشخص می‌شود. این پمپ‌ها به آسانی قابل نگهداری و تعمیر هستند و قدرت تحمل فشار‌های بالا را دارند. پمپ‌های هیدرولیک راهسازی از نظر ابعاد و عملکرد متفاوت از پمپ‌های خودرویی هستند.

این پمپ‌ها در انواع سانتریوفیوژی و جابجایی در دسترس هستند و تنوع بالایی دارند. پمپ مادر بیل مکانیکی یکی از انواع پمپ هیدرولیک راهسازی است که معمولاً در مسافت‌های طولانی استفاده می‌شود. پمپ مادر با ایجاد فشار و جریان به بیل مکانیکی کمک می‌کند تا مواد را به مکان مورد نظر انتقال دهد. این پمپ‌ها در ابعاد و اندازه‌ی مشخص و از مواد اولیه‌ی باکیفیت تولید می‌شوند. پایداری حرارتی بالایی دارند و دبی و جریان آن‌ها قابل تنظیم است.

کاربرد‌های پمپ هیدرولیک ماشین آلات راهسازی پمپ هیدرولیک ماشین آلاتراهسازی در لیفتراک، جرثقیل، بیل بکهو، لودر، گریدر، بلدوزر، دامپتراک، مینی لودر، غلتک‌ها و انواع اسکیپر استفاده می‌شود‌. سایز و ابعاد پمپ‌ها با توجه به اندازه‌ی دستگاه‌ها متفاوت می‌باشند. این پمپ‌ها در شستشوی معدن و جابجایی خاک قابل استفاده هستند. در تخلیه‌ی آب چاه‌ها کاربرد دارند و در حفاری‌ها به کار می‌روند. پمپ هیدرولیک راهسازیهمچنین در تأمین آب سیستم‌های خنک کننده نقش دارد. مزایای پمپ هیدرولیک ماشین آلات راهسازی

پمپ‌های هیدرولیک ماشین آلات راهسازی عملکرد نرم و با کیفیتی را از خود به نمایش می‌گذارند و مزایای بالایی دارند. این پمپ‌ها حین عملکرد صدای کمتری تولید می‌کنند و آلودگی صوتی آن‌ها نیز کم است. عملکرد این پمپ‌ها بسیار شبیه به پمپ دنده‌ای و پیستونی است. پمپ‌های هیدرولیکی راهسازی به آسانی قابل تعمیر هستند و می‌توان با توجه به نیاز تجهیزات مختلف آن‌ها را تنظیم کرد. این پمپ‌ها فضای کمتری را اشغال می‌کنند.

پمپ پریستالتیک

پمپ پریستالتیک یکی دیگر از انواع پمپ‌های هیدرولیکی می‌باشد که دارای لوله‌ها یا شیلنگ‌های انعطاف پذیری است. این پمپسیال را در مسیر دایره‌ای از خود عبور می‌دهد و سپس به داخل دستگاه‌های هیدرولیکی مختلف هدایت می‌کند. در این نوع پمپ سیال با استفاده از غلتک شیلنگ را تحت فشار قرار داده و به سمت جلو هدایت می‌شود. نیروی این پمپ از بازگشت سیال به مکان اولی جلوگیری می‌کند. در پمپ پریستالتیک چون تنها قسمت داخلی قطعات با سیال در تماس می‌باشد استهلاک آن کمتر است.

کاربرد‌های پمپ پریستالتیک پمپ هیدرولیک پریستالتیک در صنایع نظامی و تجهیزات آن استفاده می‌شود. در صنایع غذایی برای جابجایی سس‌ها، روغن‌ها، طعم دهنده‌ها، نوشیدنی‌ها و لبنیات به کار می‌رود. این پمپ در صنایع دارویی، پزشکی و آرایشی کاربرد‌های زیادی دارد. در صنایع آرایشی برای پر نمودن مایعات مختلف و شامپوها استفاده می‌شود. همچنین در دستگاه‌های مختلف پزشکی مانند دستگاه دیالیز کاربرد دارد. پمپ هیدرولیک پلانجری

پمپ هیدرولیک پلانجری بیشتر در فاضلاب‌های شهری و صنعتی استفاده می‌شود. این پمپ تا حدودی شبیه به پمپ‌های پیستونی است. پمپ هیدرولیک پلانجری حرکت سیالات یا ورود و خروج آن‌ها را با استفاده از سوپاپ‌ها انجام می‌دهد.

صنعت هیدرولیک بهترین ارائه دهنده‌ی پمپ هیدرولیک صنعتی

در بخش‌های قبلی انواع پمپ‌های هیدرولیکی و کاربرد‌های آن‌ها را معرفی کردیم تا مناسب‌ترین نوع را انتخاب کنید. پمپ‌های متنوع توسط سایت صنعت هیدرولیک در کیفیت‌های بالایی عرضه می‌شوند. شما می‌توانید پمپ مورد نظر خود را به طور عمده و یا تکی با خیال مطمئن از این سایت سفارش دهید. هنگام خرید پمپ هیدرولیک صنعتی از صنعت هیدرولیک بهتر است دبی، جریان، قدرت و ویژگی‌های مختلف پمپ را بررسی کنید تا نوع سالم و با کیفیت آن را تهیه نمایید.

دیگر خبرها

  • لیگ یک / بی‌فایده برای دو تیم نارنجی
  • جزئیاتی جالب درباره دنیای پرزرق و برق و باشکوه بازیگری بهرام افشاری
  • مهم ترین تفاوت های پیچ خشکه و معمولی
  • معرفی پرکاربردترین انواع پمپ هیدرولیک در صنایع
  • (ویدئو) ژیلا صادقی جواب تمام منتقدانش را یکجا داد!
  • ریموت کنترل جرثقیل و کاربرد آن
  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • قدیمی ترین تصاویر رنگی از عتبات عالیات
  • خواص گیاه درمانی و مفید شنگ
  • کشف کمیاب‌ترین «رنگ» دنیای باستان در یک حمام رومی؛ رنگی گران‌تر از طلا (+عکس)